September is donateursactie

Een muziekvereniging is een dure vereniging, maar heeft gelukkig heel veel steun in het dorp. Iedereen loopt warm voor de fanfare...

hofkapel55jaar foto

Om de clubkas jaarlijks op peil te houden is het essentieel dat zoveel mogelijk fanfaremuzikanten meelopen met de donateursactie. Er zijn 20 donateurswijken waarbij ieder 2-3 straten loopt. Ans en Jan hebben alle wijken weer ingedeeld en gaan ook nieuwe lopers benaderen om deze wijken mee te lopen.

Ter promotie van de actie verspreiden we een huis-aan-huis flyer en is er een winkelposter.

hofkapel55jaar foto

Publiek welkom

voorspeelavond
kerstconcert 2312

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs