Support

Info over donateursactie september

Fanfare De Vooruitgang maakt al vele jaren muziek in de hoogste divisie van de amateurmuziekwereld. Het orkest maakt muziek bij dorpsevenementen, maar ook in grote zalen als Speelhuis Helmond en Concertzaal Tilburg. Naast het fanfareorkest en de slagwerkgroep heeft de vereniging veel jeugdleerlingen in opleiding.

Een muziekvereniging heeft de nodige onkosten. Denk aan de aanschaf en onderhoud van instrumenten en de kosten van de dirigenten en muziekdocenten. De contributie van de leden en subsidie van de gemeente dekken dit helaas niet allemaal. De fanfare kan gelukkig rekenen op veel supporters in Stiphout en Helmond.

De fanfare ontvangt inkomsten uit o.m. de jaarlijkse donateursactie in september en de inzameling van oud papier op vrijdagochtend en zaterdagochtend.

Wilt u de vereniging eenmalig of jaarlijks ondersteunen? Dat kan als volgt.

Eenmalige bijdrage Een eenmalige gift kun je rechtstreeks overmaken aan de vereniging - rekeningnummer NL43RABO0149694822 ten name van Fanfare De Vooruitgang in Helmond. Wil je een bevestiging van deze gift, stuur dan een verzoek aan onze penningmeester - penningmeester@fanfaredevooruitgang.nl.

Vrienden van De Vooruitgang De Vrienden van De Vooruitgang ondersteunen de fanfare jaarlijks met een financiële bijdrage van EUR45. Wil je hier meer informatie over of direct lid worden van de Vrienden van De Vooruitgang, neem dan contact op met Herman van Dijk - 0492 54 76 74 - vrienden@fanfaredevooruitgang.nl.

Zoeken

Publiek welkom

voorspeelavond
kerstconcert 2312

Papier blijft hier!

Iedere vrijdag en zaterdag tussen 8 en 12 uur

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs

Ga muziek maken

Wil je graag 's een instrument proberen te spelen. Wil je zelf leren muziek te maken.

Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!
Proeflessen 2015

Aanmelden voor proefles
Meer informatie

Repetities

 • Fanfareorkest
  woensdag 20:00 - 22:00 uur
 • Slagwerkgroep
  dinsdag 19:30 - 21:30 uur
 • Opleidingsorkest
  maandag 19:00 - 20:00 uur
 • Jeugdslagwerkgroep
  dinsdag 19:00 - 20:30 uur

Fanfare Nieuwsflits

Blijf op de hoogte van de muzikale activiteiten van De Vooruitgang.

* indicates required
© 2017 Fanfare de Vooruitgang Stiphout.

Zoeken