Muziekleerlingen - evaluatie en vooruitblik

Komende weken worden de muziekleerlingen zoveel mogelijk kort individueel gesproken over muziek maken.

Kunstkwartier

Hoe vonden ze de lessen, hoe kijken ze naar het groot orkest, wat vonden ze de leukste concerten, en wat willen ze komend jaar bereiken. Dit gebeurt tijdens de repetities op ma/di/woe.

De vereniging zorgt voor inschrijving Kunstkwartier voor volgend seizoen - daar hoef je niks voor te doen. Bij aanpassing van bijv. lesminuten of bij uitschrijving van de muzieklessen graag even bericht aan ons.

Publiek welkom

Try-out concours

Concours 24 november

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs