NL Doet 2016 - ruim de muziekbibliotheek mee op

Onze muziekbibliotheek bestaat uit zo'n 600 muziekstukken, waarvan de helft nu wordt weggegooid en de andere helft moet worden gesorteerd. Kom zaterdagochtend 12 maart meehelpen en doe zo mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet 2016

Banditenstreken (van Souppe) en De Vogelkoopman (van Zeller), ooit heeft ons orkest ze met plezier gespeeld. Maar nu mogen ze toch echt in de oud papier-container. A Movement for Rosa (van Marc Camphouse) en Goodnight Sarajevo (van Leon Vliex) zijn daarentegen muziekstukken die we graag bewaren om nog eens te spelen.

Het uitzoeken van de muziekbibliotheek is een hele klus en elke muzikant is dan ook uitgenodigd om zaterdagochtend 12 maart 8.30u-12u mee te komen helpen in het fanfaregebouw. Er komen ook vrijwilligers van buitenaf - via www.nldoet.nl. Vele handen maken licht werk.

Publiek welkom

Try-out concours

Concours 24 november

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs