Sinterklaas en kerstconcerten

In de laatste periode van 2015 halen we Sinterklaas binnen en werken we richting kerstconcerten en nieuwjaarsconcert.

Stiphout Wiekent Quiz

Sinterklaas komt op 22 november naar Stiphout. Met de instroom van jeugdmuzikanten in slagwerkgroep en fanfareorkest verwachten we dit jaar met een grote groep Sinterklaas te verwelkomen. Verzamelen om 11.30u in fanfaregebouw.

Zowel fanfareorkest als slagwerkgroep geven in december een concert in kerstsfeer.
De fanfare speelt op zondag 13 december - als tuttiorkest maar ook met een koperensemble en een saxofoonensemble. Het koperensemble opent het concert, tutti fanfare en vrouwenkoor Confetti verzorgen het kernprogramma en het saxofoonensemble sluit swingend af.
De slagwerkgroep speelt op zondag 20 december samen met slagwerkgroep-O&U in Beek en Donk.

En op zondag 3 januari volgt dan weer traditiegetrouw het nieuwjaarsconcert. Dit jaar een nieuwjaarsconcert met een vleugje carnaval.

Kloosterstraat 5
5708 GM Helmond