Projectmuzikanten

Je hebt het ongetwijfeld al gezien tijdens de laatste repetities: we zijn weer met meer! Want in onze bezetting zaten toch wel enkele serieuze gaten. Denk aan de trompetsectie, de hoornsectie en het slagwerk. Hier even een tussenstand: hoe ver zijn we, en wie hebben we ondertussen aan onze club weten te binden?

Bij de trompetsectie, waar Rudolf sinds vorige week vertrokken is richting bugels (heb je hem al zien genieten daar?) zijn nu twee stoelen bezet door projectmuzikanten Frank van den Heuvel uit Helmond en Nick Heesakkers uit Beek en Donk. Zij kennen elkaar al enkele jaren vanuit andere ensembles en projectorkesten. Bij de trompetten komt ook nog Ruud van de Laar nog aanschuiven. Ruud dirigeert voor het derde jaar ons Jeugdensemble en zijn 'ouwe club' gaat hem nog altijd zeer aan het hart. Geweldig en van harte welkom alle drie!

Bij de hoorns heeft ons oud-lid Carlijn Dams deze week toegezegd eveneens beschikbaar te zijn. En dat is hard nodig, waar Hannie en Willem na de tijdelijke uitval van Jolijn en het vertrek van Wim nog maar met z’n tweeën waren. We zijn ook voor de hoorngroep nog in contact met andere kandidaten, maar dit zit nu nog in de pijplijn.

Als we hier doorheen zijn gaan we zeker, samen met Perry en Peter, op zoek naar versterking van de slagwerkgroep. We houden jullie op de hoogte. Maar wat je vooral ook moet weten: deze tijdelijke leden doen mee op “projectbasis”, het zijn dus tijdelijke leden. Ze kunnen geen heel jaar alle repetities bijwonen, maar hebben rond piekmomenten beloofd zeker aanwezig te zijn en samen met de zittende leden te zorgen voor een uitgebalanceerde sectie! Van harte welkom, veel succes en vooral ook veel plezier bij De Vooruitgang!

Ga muziek maken

Wil je graag 's een instrument proberen te spelen. Wil je zelf leren muziek te maken.

Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!
Proeflessen 2015

Aanmelden voor proefles
Meer informatie

Financiële support

Wilt u de vereniging eenmalig of jaarlijks ondersteunen? Dat kan via onderstaande link. Financiele support

Support de fanfare

Papier blijft hier!

Oud papier
Iedere vrijdag en zaterdag tussen 8 en 12 uur.

 

Kleding, textiel en schoenen
Iedere dag in de twee grijze containers voor ons gebouw

Volg ons

Contact

Kloosterstraat 5
5708 GM Helmond

+31 (0)6 372 31 977
info@fanfaredevooruitgang.nl


Financiële support: NL43RABO0149694822

Repetities

 • Fanfareorkest
  woensdag 20:00 - 22:00 uur
 • Slagwerkgroep
  dinsdag 19:30 - 21:30 uur
 • Opleidingsorkest en opstaporkest
  vrijdag 18:30 - 20:00 uur
 • Jeugdslagwerkensemble
  donderdag 17:15 - 17:45 uur

Oud papier inleveren

Iedere vrijdag en zaterdag
tussen 8 en 12 uur

 

Fanfare Nieuwsflits

Blijf op de hoogte van de muzikale activiteiten van De Vooruitgang.

* indicates required