Oud-leden winnen Vooruitgang Volleybal

Op deze pagina vind je een foto-impressie van Vooruitgang Volleybal van 2 januari. Vooruitgang Volleybal is een toernooi voor alle leden en relaties van de fanfare. Naast muzikanten vanuit fanfare en slagwerkgroep waren zeker ook oud-leden, commissarissen / Club van 100 en jeugdopleiding (leerlingen, ouders, docenten) uitgenodigd. Het toernooi was goed georganiseerd inclusief een heerlijk buffet, en is daarmee een perfecte gelegenheid om de hele vereniging bij elkaar te krijgen.

In deze eerste versie van dit volleybaltoernooi streden 8 teams (!) dus zo'n 50 personen in 19 wedstrijden om de Vooruitgang Volleybal wisseltrofee. In de finale versloegen de Oud-leden uiteindelijk het Zwaar-Koper. De Oud-leden mogen de trofee nu in bezit houden tot een volgende editie van dit succesvolle initiatief.

{gallery}2009/20090102_volleybaltoernooi{/gallery}

Publiek welkom

Concours 24 november

klein 09 fdv concours 2312

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs