Vooruitgang Volleybal

Beste allemaal,

Binnenkort is het weer kerstmis en daarna komt 2009 in zicht! Dat betekent weer een week lang eten en drinken. Om al die extra calorieën er af te zweten wordt er door Fanfare "De Vooruitgang" op vrijdagmiddag 2 januari een volleybal toernooi georganiseerd: Vooruitgang Volleybal! Alle leden en relaties van fanfare "De Vooruitgang" kunnen deelnemen aan dit toernooi. We verwachten in ieder geval een team vanuit de jeugdopleiding, slagwerkgroep, en vanuit elke sectie van het fanfareorkest. Ook partners van leden kunnen meedoen. Het zou ook leuk zijn als ouders van leerlingen, leden van de Club van 100, Commissarissen of oud-leden teams kunnen samenstellen.

De eerste editie van Vooruitgang Volleybal vindt plaats in de sporthal in Stiphout (achter de Trudoschool) en start om 16.00 uur. Tot 20.00 uur speel je volleybal en tussendoor kun je genieten van een diner-buffet. Deelname in teams van 6 personen (je kunt 2 extra personen per team opgeven, zodat je kunt rouleren tijdens de wedstrijd). De kosten bedragen 8 euro per persoon: dit is inclusief buffet.

Martijn Jansen en Jan van Bommel (janvanbommel@chello.nl)
Inschrijven bij: Martijn Jansen (magjansen@yahoo.com), inclusief betaling van inschrijfgeld (8 euro).

Publiek welkom

Concours 24 november

klein 09 fdv concours 2312

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs