Info over donateursactie september

Fanfare De Vooruitgang maakt al vele jaren muziek in de hoogste divisie van de amateurmuziekwereld. Het orkest maakt muziek bij dorpsevenementen, maar ook in grote zalen als Speelhuis Helmond en Concertzaal Tilburg. Naast het fanfareorkest en de slagwerkgroep heeft de vereniging veel jeugdleerlingen in opleiding.

Een muziekvereniging heeft de nodige onkosten. Denk aan de aanschaf en onderhoud van instrumenten en de kosten van de dirigenten en muziekdocenten. De contributie van de leden en subsidie van de gemeente dekken dit helaas niet allemaal. De fanfare kan gelukkig rekenen op veel supporters in Stiphout en Helmond.

De fanfare ontvangt inkomsten uit o.m. de jaarlijkse donateursactie in september en de inzameling van oud papier op vrijdagochtend en zaterdagochtend.

Wilt u de vereniging eenmalig of jaarlijks ondersteunen? Dat kan als volgt.

Eenmalige bijdrage Een eenmalige gift kun je rechtstreeks overmaken aan de vereniging - rekeningnummer NL43RABO0149694822 ten name van Fanfare De Vooruitgang in Helmond. Wil je een bevestiging van deze gift, stuur dan een verzoek aan onze penningmeester - penningmeester@fanfaredevooruitgang.nl.

Club van 100 De Club van 100 ondersteunt de fanfare jaarlijks met een financiële bijdrage van EUR45. Wil je hier meer informatie over of direct lid worden van de Club van 100, neem dan contact op met Herman van Dijk - 0492 54 76 74 - clubvan100@fanfaredevooruitgang.nl.

Spek de clubkas

jumbo
Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout heeft een fijne actie: spek de clubkas van Stiphoutse verenigingen. En de fanfare legt dat graag bij aan muziekinstrumenten!
Op 30 juni: fanfareavond bij Jumbo