Startersorkest voor volwassenen

Bij voldoende belangstelling begint de fanfare in september een startersorkest voor volwassenen. Heb je altijd al een instrument willen spelen of heb je in je kindertijd al 's een instrument gespeeld, dan is nu het moment om muziek maken (weer) op te pakken. Je leert wekelijks groepsgewijs de muzieknoten en je krijgt een instrument van de fanfare in bruikleen. Je kan kiezen uit verschillende blaasinstrumenten.

Meer informatie en aanmelden

We horen graag of je interesse hebt om in september te starten met groepsgewijze muzieklessen. We repeteren één keer per week, in het fanfaregebouw aan de Kloosterstraat. Het repetitietijdstip is nog te bepalen: maandagavond 20.30u-21.30u of donderdagavond 20.00u-21.00u of zaterdagmiddag 16.00u-17.00u. Geef bij opmerkingen even aan welk repetitietijdstip je voorkeur heeft. Half september is er een informatieavond voor alle belangstellenden om te bepalen of we van start gaan.

uw naam(*)
Please let us know your name.

uw e-mailadres(*)
Please let us know your email address.

uw bericht(*)
Please let us know your message.