Instrumenten fanfareorkest

Instrumenten fanfare

Sinds een paar maanden help ik mee met het onderhoud van de instrumenten van de fanfare, samen met Hans, Peter en Sandra. Ik heb afgelopen tijd alle instrumenten die op de zolder lagen onder handen genomen. En zonodig verschillende reparaties, die ik zelf niet kon maken, laten verrichten door onze instrumentmaker Jo Adriaans. Het is de bedoeling, dat ik als tussenpersoon ga fungeren tussen de fanfare en Jo, dus als er iets kapot gaat aan je koperinstrument, kom na de wekelijkse repetitie even naar mij zodat er dan een reparatieplanning gemaakt kan worden. Sandra heeft de saxgroep onder beheer.

Carel.

Registratie van instrumenten