Aftrap 100 jaar - sparen voor een buitenlandreis

Tijdens het Nieuwjaarsconcert zijn logo en programma voor Fanfare De Vooruitgang 100 jaar gepresenteerd aan Stiphout. Een vierde hoogtepunt in dat jubileumjaar is nog niet genoemd, een buitenlandreis...

buitenlandreis

Samen muziek maken en samen op pad gaan bindt een fanfare! Toen we zo'n 70 jaar bestonden, zijn we enkele malen naar de Harz (D) geweest. En bij het 90-jarig bestaan hadden we ons zeilweekend. Bij het 100-jarig bestaan hopen we weer samen op pad te gaan. De meeste jubileumfestiviteiten vieren we met Stiphout, de buitenlandreis is een feestje voor ons zelf. Deze reis is een combinatie van muziek maken op bijzondere plekken en enkele dagen met elkaar op trekken. Maar dan zullen we wel met z'n allen moeten gaan sparen - in de komende ALV volgt hier meer over.

fdv

Spek de clubkas

jumbo
Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout heeft een fijne actie: spek de clubkas van Stiphoutse verenigingen. En de fanfare legt dat graag bij aan muziekinstrumenten!
Op 30 juni: fanfareavond bij Jumbo