ConcoursNieuwsFlits #2

We hebben de smaak te pakken en bovendien is er belangrijk nieuws, o.a. uit het sectieleidersoverleg. Hier is ConcoursNieuwsFlits #2!

Bedankt voor jullie enthousiaste reacties en opbouwende kritiek op de eerste editie van de ConcoursNieuwsFlits. We blijven graag horen hoe we de nieuwsbrief kunnen verbeteren. Je bereikt ons alle vier tegelijk via een reply naar ccc@fanfaredevooruitgang.nl. Ons doel is je zo snel en volledig mogelijk te informeren over relevante feiten. We kunnen daarvoor op elk moment een nieuwsbrief uitbrengen; houd de mailbox dus in de gaten. Alle informatie wordt natuurlijk ook op woensdagavond op de repetitie gedeeld. Alle artikelen blijven bovendien ook op de website beschikbaar zodat je alles nog kunt nalezen. We hebben aan de hand van de ervaringen tot nu toe nog de navigatie tussen de artikelen op de website verbeterd (dank, Hans, we leren steeds bij).

Namens Ad, Koen en Maartje: Thijs