ConcoursNieuwsFlits #1

Een nieuwsbrief?

Deze nieuwsbrief wordt je gezamenlijk aangeboden door muziekcommissie (MC) en concourscommissie (CCC). Met deze regelmatig verschijnende e-mail houden we je op de hoogte van belangrijk nieuws en ontwikkelingen rondom de aanloop naar het concours. Belangrijke zaken worden natuurlijk ook op woensdagavond bekend gemaakt. Met deze nieuwsbrief zorgen we dat iedereen snel en volledig op de hoogte is. De inhoud van de mails blijft ook beschikbaar op de website van de vereniging.

Concourscommissie en muziekcommissie

De MC is samen met de dirigent verantwoordelijk voor het artistieke reilen en zeilen van het fanfare-orkest. De CCC ondersteunt de MC in de communicatie met het orkest en in de uitwerking van niet-muzikale aspecten. Denk bijvoorbeeld aan deze informatievoorziening, maar ook aan al het andere dat buiten de muziek voor een geslaagd concert en concours nodig is. De CCC is tijdelijk toegevoegd om de weg naar de concoursdeelname op 24 november 2013 mee in goede banen te leiden en bestaat uit sectieleiders Koen, Maartje en Thijs samen met Ad. Samen met Mario en Frenk vormt Ad het "driemanschap" dat als "dagelijks bestuur" fungeert. Lees meer onder “De organisatie van het concourstraject”.

Agenda (selectie)

10 maart Repetitiezondag n.t.b.
17 maart Concert Verrassende Ontmoetingen i.s.m. Koperensemble Hilvarenbeek Verkadefabriek (Den Bosch)
9 of 16 juni Caratconcert Warande (Helmond)
22 juni Uitwisselingsconcert n.t.b.
1 september Repetitie- en teambuildingweekend n.t.b.
n.t.b. minimaal één uitwisselingsconcert n.t.b.
23 of 24 november Concoursdeelname De Schalm (Veldhoven)

Zie voor up-to-date informatie de verenigingskalender (tip: koppel hem aan je mobiel of Outlook!)