Nog enkele kaartjes verkrijgbaar..

Een kleine herhaling; Zoals hieronder al vermeld staat, vindt op 3 november een groots concert plaats van Gé Reinders, begeleid door het fanfareorkest ‘De Vooruitgang’ onder leiding van Frenk Rouchop. Vele toegangskaarten zijn al over de toonbank! Hierdoor zijn er nog maar enkele kaarten te besteden. Wilt u graag een avondje genieten van muziek in combinatie met Limburg's meest artistieke zanger, bestel dan nu uw kaartjes!

Het fanfareorkest is momenteel druk aan het repeteren om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een avondje vol muzikaliteit van fanfaremuziek en de melancholiek van Gé's teksten! Zorg ervoor dat u erbij bent want dit wilt u niet missen! Tot 3 november!