Feestavond 2008...en 't wordt leuk!

Dat was 'm dan; de feestavond die leuk zou worden. Met als voorprogramma de seizoenspresentatie. Nieuw maar voor herhaling vatbaar. We moeten nog wel een manier verzinnen om onze Club van 100 hier naartoe te trekken maar dat gaat vast ook nog wel lukken.

De Feestavond zelf stond bol van muzikaliteit. Het eerste 'muzikale' waren natuurlijk de jubilarissen; met z'n vieren goed voor 115 jaar muziek. Dan was er nog de Karaoke; zoveel verborgen talent in ons eigen cluppie. De laatste Karaoke sessie was geloof ik ergens rond 4.15 uur in de morgen... Het laatste muzikale was het ritme waarmee met enige agressie 200 ballonnen kapot worden getrapt (dit keer niet alleen door Olaf).

Hoewel het nog zeker niet druk genoeg was, was het wel een hele gezellige avond. Laat dit het begin zijn van een jaarlijkse leuke, gezellige en druk bezochte feestavond (het fanfare-orkest kan een voorbeeld nemen aan de opkomst van de slagwerkgroep; de slagwerkgroep daarentegen kan een voorbeeld nemen aan het fanfare-orkest als het gaat om bier drinken...).

Kortom: wat ons betreft was het leuk! Tot volgend jaar.

De Feestcommissie

Spek de clubkas

jumbo
Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout heeft een fijne actie: spek de clubkas van Stiphoutse verenigingen. En de fanfare legt dat graag bij aan muziekinstrumenten!
Op 30 juni: fanfareavond bij Jumbo