In de mail...

Imagefoto's bekijken
Aan: info@fanfaredevooruitgang.nl
Van: Adri Soontjes - info@lindt.nl
Onderwerp: Uitnodiging voor het bekijken van het Picasa-webalbum van OBS De Lindt: 2008-05 Groepen 5/6 op bezoek bij de fanfare

De groepen 5/6 gingen een kijkje nemen bij de fanfare van Stiphout. Hier kwamen ze in aanraking met veel interessante blaasinstrumenten. Ze kregen uitleg en mochten ook zelf op de instrumenten blazen. Ook konden ze €50,- verdienen als ze de drumsolo konden naspelen. Die drumsolo was echter zo goed, dat dat niveau door de kinderen nog niet gehaald werd. Wie weet komt dat nog wel als ze bij de fanfare gaan. Zondag 1 juni heeft de fanfare van Stiphout een opendag. Kinderen en leerkrachten hebben in ieder geval genoten van dit leuke bezoek.

Groetjes en bedankt voor de leuke activiteit,

Adri Soontiëns
Leerkracht groep 5/6 OBS De Lindt

--- De foto's zijn te bekijken via de website www.lindt.nl, maar ook rechtstreeks via het fotoalbum Picassa.

Spek de clubkas

jumbo
Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout heeft een fijne actie: spek de clubkas van Stiphoutse verenigingen. En de fanfare legt dat graag bij aan muziekinstrumenten!
Op 30 juni: fanfareavond bij Jumbo