Sfeerbeelden

Foto's van onze activiteiten

26-04-1998 - Muzikantendag

Zondag 26 april j.l. organiseerde de ActiviteitenCommissie i.s.m. de Werkgroep Muziekopleidingen voor het eerst sinds 1995 weer een Solistenconcours.

De massale inschrijving toonde al aan dat dit initiatief zeer gewaardeerd werd. Gedurende de dag kwamen meer dan veertig kandidaten aan bod in drie verschillende afdelingen.

De uiteindelijke winnaars waren:

• beginners - Has Bouw trofee - Lotte de Groot - altsax
  • gevorderden - Rabotrofee - Maartje Brouwers - bugel
  • professionals - Tim's wisseltrofee - ex aequo Mario Graat en Philip Sijmens - sopsax en altsax

De jurering was in goede handen bij Cor Swinkels. Om 20 uur kon de organisatie de deuren sluiten en terugzien op een zeer geslaagd evenement, dat waarschijnlijk over twee jaar terugkomt.

(Foto's Thijs Adriaans)