Sfeerbeelden

Foto's van onze activiteiten

09-07-1997 - Pleintjesconcert

Woensdag 9 juli 1997 werd het pleintjesconcert gehouden. Dit is traditioneel een openluchtconcert ergens op een pleintje in Stiphout, waarbij alle onderdelen van de vereniging zich presenteren. Dat betekende dus achtereenvolgens het opleidingsorkest, de jeugdslagwerkgroep, de drumband/slagwerkgroep en het fanfareorkest. Bovendien werd de muzikantjes van het opleidingsorkest de kans geboden om een keer in een groot orkest mee te spelen, want het opleidingsorkest en het fanfareorkest voerden ook twee stukken gezamenlijk uit.

Deze keer vond het pleintjesconcert plaats op de speelplaats van de Openbare Basisschool "De Lindt" aan de Sprengersstraat in Stiphout. Ter gelegenheid van het concert had de school de vlaggen uitgehangen (van verschillende landen om het openbare karakter van de school te benadrukken).

(Foto's Thijs Adriaans)