Toegangsbewijzen

Tussen Hoop en Vrees

Kaarten voor het jubileumconcert op 11 december koopt u hieronder.

6-7 nov-21 | Tussen Hoop En Vrees

Zaterdag 6 november 2021 20.00u | Het Klooster Nuenen
Zondag 7 november 2021 14.30u | serie Verrassende Ontmoetingen | Concertzaal Tilburg

Een bijzonder programma dat actueler is dan ooit: De Vooruitgang neemt u mee in een stormachtig verhaal, waarin we heen en weer geslingerd worden tussen Hoop en Vrees... We worden voortdurend geconfronteerd met uitdagingen die op ons pad komen. Uitdagingen die we steeds opnieuw met hoop, vertrouwen en creativiteit het hoofd bieden. Hoop in een wereld waarin muziek ons verbindt! Frans Limburg neemt u als verteller mee in ons verhaal waarin we ook muzikaal tot het uiterste zullen gaan.

De fanfare speelde dit concert in oktober 2020 ook met groot succes in Theater Speelhuis. U kunt een prachtige registratie van het concert hier bekijken.

Zaterdag 6 november 2021 20.00u | Het Klooster Nuenen

kloosterDit concert is vrij toegankelijk. U heeft geen toegangsbewijs nodig voor dit concert. Er is na het concert een mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage.

concertzaalDit concert vindt plaats in de serie Verrassende Ontmoetingen. Entree EUR15. Voor dit concert koopt u de toegangskaarten via ons secretariaat of direct bij Concertzaal Tilburg.

11 dec-21 | jubileumconcert 100 Jaar Dorp van de Muziek

Zaterdag 11 december 2021 20.00u | aula Carolus Borromeus College

100 jaar Dorp van de MuziekGraag bouwen we met u en met gastheer Rob Mennen (L1) een gezellig verjaardagsfeestje.

Met het programma 'Op Verzoek op Bezoek' zorgt Rob Mennen met de 100-jarige fanfare, fanfareorkest en slagwerkgroep voor een feestelijke avond. En op een hele mooie verjaardagslocatie - de aula van het Carolus Borromeus College.

Voor dit concert koopt u de toegangskaarten via onderstaand formulier.

Graag weten we wie de kaartjes koopt. Vul daarom uw naam in.

De kaartjes worden per mail verzonden. Vul daarom uw e-mailadres in.

Fanfare De Vooruitgang 100 jaar

Oud papier
De papierinzameling is gewoon geopend. Let graag op elkaars veiligheid.
Iedere vrijdag en zaterdag tussen 8 en 12 uur.

Kleding, textiel en schoenen
Iedere dag in de twee grijze containers voor ons gebouw

Wilt u de vereniging eenmalig of jaarlijks ondersteunen? Dat kan via onderstaande link. Financiele support

Kloosterstraat 5