Toegangsbewijzen

Tussen Hoop en Vrees

Kaarten voor de concerten Tussen Hoop En Vrees

Wat zijn we blij om weer voor u op het podium te kunnen spelen! Met een bijzonder programma dat actueler is dan ooit: De Vooruitgang neemt u mee in een stormachtig verhaal, waarin we heen en weer geslingerd worden tussen Hoop en Vrees... We worden voortdurend geconfronteerd met uitdagingen die op ons pad komen. Uitdagingen die we steeds opnieuw met hoop, vertrouwen en creativiteit het hoofd bieden. We hadden met het uitdenken van ons programma in december 2019 niet kunnen voorzien dat we in 2020 zo op de proef gesteld zouden worden! We dragen met ons programma heel graag uit dat wij ons vasthouden aan hoop in een wereld waarin muziek ons verbindt! Frans Limburg neemt u als verteller mee in ons verhaal waarin we ook muzikaal tot het uiterste zullen gaan.

Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Zondag 11 oktober 2020 14.30u | Theater Speelhuis Helmond

Voor dit concert koopt u de toegangskaarten direct bij Theater Speelhuis. Kaarten via Theater Speelhuis

Voor iedereen die niet in staat is om ons concert bij te wonen in het theater, maar wel graag zou willen meegenieten, wordt een livestream georganiseerd. U kunt een prachtige registratie van het concert hier bekijken.

Zondag 1 november 2020 GEANNULEERD | Theater De Voorste Venne Drunen

Dit concert wordt georganiseerd binnen de concertserie Verrassende Ontmoetingen. Het concert is geannuleerd, na de aanscherpingen in de coronaregels.

De betaling van de kaarten verloopt via iDEAL. Na verzenden van het formulier komt u op een tussenpagina van Mollie. Zij handelen de betaling voor ons af.

Graag weten we wie de kaartjes koopt. Vul daarom uw naam in.

De kaartjes worden per mail verzonden. Vul daarom uw e-mailadres in.

Oud papier
De papierinzameling is gewoon geopend. Let graag op elkaars veiligheid.
Iedere vrijdag en zaterdag tussen 8 en 12 uur.

Kleding, textiel en schoenen
Iedere dag in de twee grijze containers voor ons gebouw

Wilt u de vereniging eenmalig of jaarlijks ondersteunen? Dat kan via onderstaande link. Financiele support

Kloosterstraat 5