Concours 2013

concoursprogramma Veldhoven

De afgelopen weken is er meer duidelijkheid gekomen over het programma van het concoursweekeinde van 23 en 24 november (oftewel de concertwedstrijden, zoals de Bond het noemt).

Wanneer wij gaan spelen in De Schalm te Veldhoven treffen we daar diverse collega-verenigingen. De meeste kennen we niet, maar uit onze buurt komen op het podium: Deurne-Zeilberg en Berlicum (zaterdag) en ook onze 1e divisie-collega’s uit Leende op die dag. Hun programma bestaat naast een inspeelwerk uit Sinfonietta nr. 4 van Sparke (jawel, concurrentie!) en Grijsoord van Bosveld.

Op zondag spelen Unitas uit Mierlo-Hout en St. Cecilia uit Milheeze en natuurlijk Fanfare De Vooruitgang. Wij treden op om 16.30 uur. Na ons komt nog de harmonie uit Sambeek die uitkomt in de Concertafdeling. Daarna volgen de uitslagen, dus het wordt in Veldhoven voor ons geen latertje. Ook aardig om te weten, althans voor de gevorderde "ervaringsdeskundigen", is de samenstelling van de jury. Dit team bestaat uit Danny Oosterman (een echte fanfarefan!), Jacob Slagter en Pierre Kuijpers.

Zoeken

Publiek welkom

voorspeelavond
kerstconcert 2312

Papier blijft hier!

Iedere vrijdag en zaterdag tussen 8 en 12 uur

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs

Ga muziek maken

Wil je graag 's een instrument proberen te spelen. Wil je zelf leren muziek te maken.

Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!
Proeflessen 2015

Aanmelden voor proefles
Meer informatie

Repetities

 • Fanfareorkest
  woensdag 20:00 - 22:00 uur
 • Slagwerkgroep
  dinsdag 19:30 - 21:30 uur
 • Opleidingsorkest
  maandag 19:00 - 20:00 uur
 • Jeugdslagwerkgroep
  dinsdag 19:00 - 20:30 uur

Fanfare Nieuwsflits

Blijf op de hoogte van de muzikale activiteiten van De Vooruitgang.

* indicates required
© 2017 Fanfare de Vooruitgang Stiphout.

Zoeken