Concours 2013

Kaartverkoop concert 17 maart

Goed nieuws voor liefhebbers van hoogstaande blaasmuziek, en tegelijk werk aan de winkel voor ons, makers van die blaasmuziek: er zijn nog volop kaartjes voor ons concert in Den Bosch!

Deze kaartjes worden momenteel op allerlei manieren aangeboden en een daarvan is via verkoop op de repetitieavonden. Woensdagavond zal van het bestuur weer iemand hiervoor aanwezig zijn. De verkoopprijs is € 15,= inclusief een bon voor een pauzeconsumptie. Kopen aan de zaal zondagmiddag is uiteraard ook mogelijk, maar daar is de prijs € 15,= zonder pauzeconsumptie. De leden beschikken allemaal over flyers om te verspreiden onder familie, vrienden en bekenden. Spoor ze aan om mee te gaan: een fraai concert en een betaalbaar dagje uit!

Onze PR-man Bart heeft al eerder diverse aantrekkelijke opties gemaild, in de hoop dat hiermee nog meer supporters bij het concert aanwezig zullen zijn, of er samen een leuk uitje van maken:

Optie 1: deelname aan arrangement (busvervoer, toegangskaart concert, consumptie en gebruik garderobe en deelname stadswandeling 's-Hertogenbosch o.l.v. een gids) voor € 25,00 p.p.

Optie 2: gebruik maken van busvervoer, toegangskaart concert, voor € 20,00 p.p.

Optie 3: bestellen toegangskaart concert voor € 15,00 p.p.

In alle gevallen kun je contact leggen via info@fanfaredevooruitgang.nl om je optie door te geven. Je krijgt automatisch een reactie en de nodige informatie.Wij hopen dat veel supporters, ook wel vrienden van de Fanfare, met ons mee naar 's-Hertogenbosch gaan; zegt het voort!

Dat gaat naar Den Bosch toe... met de Fanfare!

Zoeken

Publiek welkom

voorspeelavond
kerstconcert 2312

Papier blijft hier!

Iedere vrijdag en zaterdag tussen 8 en 12 uur

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs

Ga muziek maken

Wil je graag 's een instrument proberen te spelen. Wil je zelf leren muziek te maken.

Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!
Proeflessen 2015

Aanmelden voor proefles
Meer informatie

Repetities

 • Fanfareorkest
  woensdag 20:00 - 22:00 uur
 • Slagwerkgroep
  dinsdag 19:30 - 21:30 uur
 • Opleidingsorkest
  maandag 19:00 - 20:00 uur
 • Jeugdslagwerkgroep
  dinsdag 19:00 - 20:30 uur

Fanfare Nieuwsflits

Blijf op de hoogte van de muzikale activiteiten van De Vooruitgang.

* indicates required
© 2017 Fanfare de Vooruitgang Stiphout.

Zoeken