Concours 2013

Dat gaat naar Den Bosch toe!

Op zondag 17 maart staat onze bijdrage aan de concertserie Verrassende Ontmoetingen gepland. Voor het eerst gaan we niet naar de concertzaal in Tilburg, maar naar de Verkadefabriek in Den Bosch. Die middag speelt als eerste het koperensemble Hilvarenbeek, na de pauze zijn wij aan de beurt.

De zondag begint omstreeks 10.30 uur met de busreis naar het theater. Aldaar hebben we een repetitie om de zaal te leren kennen, de balans te proeven en de puntjes op de -i- te zetten. Na ons repeteert de concertpartner. Het concert begint om 15.00 uur en zal omstreeks 17.30 uur afgelopen zijn. Wij spelen in de grote zaal, een vlakke-vloertheater dat zowel doet denken aan het Annatheater in Helmond als aan de Blauwe Zaal van het Auditorium van de TU/e. De CCC heeft een bezoekje gebracht en is erg enthousiast over akoestiek, sfeer en faciliteiten.

Grote Zaal Verkadefabriek

Natuurlijk gaan we die dag met een groot aantal supporters beleven. Er wordt gewerkt aan een gezamenlijke busreis naar Den Bosch, met een arrangement waarbij de supporters tijdens onze repetitie aangenaam kunnen verpozen. Binnenkort hoor je van de PR-commissie details over hoe, wat, waar en hoe v€€l. Maak je vrienden, kennissen en buren alvast enthousiast en houd de nieuwsbrief in de gaten!

Zoeken

Publiek welkom

voorspeelavond
kerstconcert 2312

Papier blijft hier!

Iedere vrijdag en zaterdag tussen 8 en 12 uur

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs

Ga muziek maken

Wil je graag 's een instrument proberen te spelen. Wil je zelf leren muziek te maken.

Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!
Proeflessen 2015

Aanmelden voor proefles
Meer informatie

Repetities

 • Fanfareorkest
  woensdag 20:00 - 22:00 uur
 • Slagwerkgroep
  dinsdag 19:30 - 21:30 uur
 • Opleidingsorkest
  maandag 19:00 - 20:00 uur
 • Jeugdslagwerkgroep
  dinsdag 19:00 - 20:30 uur

Fanfare Nieuwsflits

Blijf op de hoogte van de muzikale activiteiten van De Vooruitgang.

* indicates required
© 2017 Fanfare de Vooruitgang Stiphout.

Zoeken