Concours 2013

Repetitiezondag 10 maart a.s.

Je zag het al in de agenda: er komt een repetitiezondag aan. Een extra werkdag, op zondag nog wel. Wat kunnen we alvast vertellen?

Het is nu de tijd; tijd om te investeren in partijstudie. Elders in deze nieuwsbrief wordt uitgelegd hoe we dit aanpakken met een belangrijke rol voor de secties zelf. Over een paar weken hebben we Carnaval en daarna... nog maar een dikke maand en dan spelen we in de Verkadefabriek in Den Bosch in de concertserie Verrassende Ontmoetingen. Niet verwonderlijk dus dat de MC een extra werkdag heeft gepland en wel op zondag 10 maart. Op dit moment wordt ergens in de regio een fijne accommodatie vastgelegd waar we vanaf elf uur tot vier uur in de middag eens goed kunnen doorpakken op de muziek, maar waar we ook tijd en gelegenheid vinden voor sociale binding.

In de volgende ConcoursNieuwsFlits lees je er meer over, maar zet deze 10 maart ook thuis alvast op de kalender. ’s Morgens om 10 uur de deur uit en pas terug tegen het avondeten. Maak de dag extra gezellig door samen te rijden, dat geeft stof tot praten en spaart euro's en liters benzine. Mogelijk gaan we zelfs voor de maximale carpool: een fanfare-touringcar. Samen uit, samen thuis!

We gaan werken in groepen en ook als tutti-orkest, dus het zou bijzonder fijn zijn als we die dag geen thuisblijvers hoeven te noteren! Iedereen is nodig: samen uit, samen thuis!

Zoeken

Publiek welkom

voorspeelavond
kerstconcert 2312

Papier blijft hier!

Iedere vrijdag en zaterdag tussen 8 en 12 uur

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs

Ga muziek maken

Wil je graag 's een instrument proberen te spelen. Wil je zelf leren muziek te maken.

Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!
Proeflessen 2015

Aanmelden voor proefles
Meer informatie

Repetities

 • Fanfareorkest
  woensdag 20:00 - 22:00 uur
 • Slagwerkgroep
  dinsdag 19:30 - 21:30 uur
 • Opleidingsorkest
  maandag 19:00 - 20:00 uur
 • Jeugdslagwerkgroep
  dinsdag 19:00 - 20:30 uur

Fanfare Nieuwsflits

Blijf op de hoogte van de muzikale activiteiten van De Vooruitgang.

* indicates required
© 2017 Fanfare de Vooruitgang Stiphout.

Zoeken