Seizoensstart 2017-2018

De meest trotse vereniging van Helmond heeft weer een mooi muziekjaar voor de boeg. Komende week starten de repetities weer. Jeugdslagwerk en slagwerkgroep beginnen komende dinsdag. Het Eftelingorkest repeteert komende woensdag...

seizoensstart

Omdat de fanfare over twee weken naar de Efteling gaat, zal de repetitie komende woensdag worden gebruikt om dat optreden voor te bereiden. Alle muzikanten die meegaan worden verwacht van 19.15u-21.00u (jeugd tot 20.30u). Voor de overige muzikanten van het fanfareorkest is de eerste repetitie op woensdag 6 september.

Er staan dit najaar al volop optredens gepland: op maandagavond 28 september spelen we bij de herdenking Hortensiapark (18.30u aanwezig, tot 19.45u). Op zondag 22 oktober heeft het fanfareorkest een concert met Meijel. Op zondag 12 november zorgt de slagwerkgroep voor een (s)LACHwerkconcert. En op 17 december geven we een kerstconcert in de Trudokerk.