Donderdag 2 februari - overmeester een jeugdleerling

De fanfare leidt continu leerlingen op - en in februari laten de leerlingen graag horen hoe ver ze zijn in hun muziekopleiding. Meldt je als ervaren muzikant aan om in komende weken een leerling te 'overmeesteren' ...

leerlingmeester

Jeugdmuzikanten leren graag van ervaren muzikanten - da's ook het principe van een vereniging. Op 2 februari is er voor alle leerlingen een voorspeelavond in Zaal Scala. In de voorbereiding van deze avond is het fijn als muzikanten uit het fanfareorkest een of twee woensdagavonden met de leerlingen gaan oefenen, of zelfs meespelen. Meld je aan bij Jan, dan koppelt hij je aan een leerling.

Je kunt met de leerling repeteren in het fanfaregebouw op woensdag 25-jan 19.30u en woensdag 1-feb 19.30u. Voor slagwerk is dit dinsdag 24-jan 19.00u.

En doe mee of kom luisteren op donderdagavond 2 februari om 19.00u in Zaal Scala (Steenweg) - vrij entree.