Kopijdatum voor papieren Solletje nadert

Eind november verschijnt het nieuwe Solletje. En er is genoeg te schrijven - over stevige repetities, drukke concertagenda's, onvermoeibare dirigenten en onduidelijke fanfareberichtgeving. Heb je een mening, een fanfareverhaal of een enthousiaste ervaring. dan schrijf kopij - vóór 10-november.

Solletje

Namens de redactie nodig ik jullie uit voor het schrijven van een artikel voor het aanstaande Solletje. Het betreft de vierde editie van dit redactiejaar en tevens de winteruitgave. We plannen het Solletje tegen eind november te kunnen uitgeven.

Er is weer veel gebeurd de afgelopen periode en er staat het nodige op de rol. Schroom niet in jullie bijdrage de persoonlijke kant mee te nemen. Het geeft het Solletje kleur en draagt bij aan de sfeer binnen de vereniging. Een fijn vakantie verhaal te vertellen? Graag.

Stuur jullie bijdrage voor 10 november aan de redactie. Voor hulp bij het schrijven kun je ook bij ons terecht.

Met vriendelijke groeten,

Toine Franken, redactie Solletje de Vooruitgang.