Komende zondag Jeugdmuziekdag Helmond

Dit weekend is de Jeugdmuziekdag Helmond. Vanuit Stiphout doen er maar liefst 18 leerlingen mee. Zondag eerst een hele dag repeteren, en om 16.15u het slotconcert. Muziek met als thema 'Helden' en bij het concert een groots optreden met The Voice-finalist Dave Vermeulen.

Dave Vermeulen

Kom onze leerlingen aanmoedigen. Ze spelen in een orkest van alle Helmondse muziekleerlingen. Dit jaar georganiseerd door het Helmonds Muziek Corps. En zij hebben The Voice-finalist Dave Vermeulen weten te strikken voor het slotconcert. Je bent komende zondag (30 oktober) welkom om 16.15u in het TOV-gebouw aan de Azalealaan.