Fanfare sluit seizoen met beachvolley en Pleintjesconcert

De fanfare sluit het seizoen met beachvolley en Pleintjesconcert. Op woensdag 20 juli - Aanvang 19.30u (gewijzigd).

beach volleybal

Met de late zomervakantie dit jaar zijn Pleintjesconcert en beachvolley Stiphout dit jaar ook laat. Voor het beachvolley op 16 en 17 juli heeft de fanfare twee jeugdteams en een volwassen team ingeschreven. Meld je aan om in deze teams mee te spelen.

En voor het Pleintjesconcert op woensdag 20 juli zijn we dit jaar welkom op de Swertpoel. Zij nodigen alle buurtschappen uit om te komen luisteren, en wij zorgen voor lekkere muziek. De jeugdensembles spelen deels samen met de grote orkesten. Let op: aanvangstijdstip is gewijzigd naar 19.30u.

Spek de clubkas

jumbo
Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout heeft een fijne actie: spek de clubkas van Stiphoutse verenigingen. En de fanfare legt dat graag bij aan muziekinstrumenten!
Op 30 juni: fanfareavond bij Jumbo