De Vooruitgang Graduation Concert

Op maandagavond 27 juni gaan we voor de allereerste keer in de fanfarehistorie een 'graduation concert' organiseren. Zo'n concert ken je van beroemde conservatoria wereldwijd.

graduation concert

In de week van 20 t/m 24 juni vonden de muziekexamens plaats. Leerlingen hebben een hele periode gewerkt om flinke vooruitgang in muzikaal niveau te bereiken. Het Graduation Concert van De Vooruitgang vindt plaats op maandag 27 juni om 19.15u. In een sjiek aangekleed fanfaregebouw. Met muziek door het jeugdslagwerk en het opleidingsorkest, door enkele fanfaremuzikanten, en natuurlijk door de examen-graduates. Met champagne. Zorg dat je erbij bent.

Lees meer over alle jeugdactiviteiten.

Spek de clubkas

jumbo
Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout heeft een fijne actie: spek de clubkas van Stiphoutse verenigingen. En de fanfare legt dat graag bij aan muziekinstrumenten!
Op 30 juni: fanfareavond bij Jumbo