Slagwerkgroep op Carat

Op zondag 5 juni staat onze slagwerkgroep op Carat. Een reis door de diversiteit van de Afrikaanse cultuur.

SWG Carat

De Carat-concerten zijn een begrip in Helmond en Peelland. Op alle zon- en feestdagen van begin mei tot en met eind september vinden er op het Carat-Paviljoen, in stadswandelpark de Warande, Carat-Concerten plaats. Op zondag 5 juni treedt onze slagwerkgroep er op - met een heel verrassend programma en deels samen met koor Xango. Een reis door de diversiteit van de Afrikaanse cultuur.

Programma:
African Suite deel 1
Tshosholoza
Africa
Rung again (ensemble) (ovb)
Iko Iko
Kumi Daiko