Papier blijft hier?!

De inzameling van oud papier in Helmond verandert. De fanfare spreekt woensdag 9 maart met de wethouder om te zorgen dat de huidige oud papier-inzameling voor Stiphout en de fanfare blijft. Teken de petitie in het fanfaregebouw.

Oud papier-plan

Oud papier is voor de fanfare samen met de donateursactie de belangrijkste inkomstenbron. Maar in een plan van wethouder Paul Smeulders (GroenLinks) staat dat de inzameling van oud papier gaat veranderen. Hij hoopt hiermee dat nog meer oud papier wordt ingezameld. Lees het volledige artikel hier.

De petitie staat ook online.

Spek de clubkas

jumbo
Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout heeft een fijne actie: spek de clubkas van Stiphoutse verenigingen. En de fanfare legt dat graag bij aan muziekinstrumenten!
Op 30 juni: fanfareavond bij Jumbo