Tango en fanfare in Hilvarenbeek

De fanfare is vereerd weer op te mogen treden in de concertserie Verrassende Ontmoetingen.  Tango van conservatoriumstudenten meets fanfare. In een van de mooiste Brabantse dorpen in een theater dat genomineerd is voor de prestigieuze BNA-architectuurprijs.

Verrassende Ontmoetingen

Tangosextet Recuerdo speelt enkele nummers van Astor Piazzolla, de Argentijnse bandoneonspeler en componist die de tango wereldwijd heeft uitgedragen.

De Vooruitgang speelt onder andere Oriënt Express van Philip Sparke en War of the Worlds van Peter Graham. Jordy Rouschop soleert op saxofoon in Concerto Capricio op thema’s van Paganini en in El Artiste Saxofonico, beide nummers met begeleiding door de fanfare.

De promotiebrief vind je hier.

We gaan naar Hilvarenbeek met de bus - samen uit, samen thuis.
Als je niet met de bus meegaat, graag aangeven aan Marionne (formulier in fanfaregebouw)

Spek de clubkas

jumbo
Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout heeft een fijne actie: spek de clubkas van Stiphoutse verenigingen. En de fanfare legt dat graag bij aan muziekinstrumenten!
Op 30 juni: fanfareavond bij Jumbo