Slagwerkgroep brengt Santa goes China!

Krachtige Japanse drums die worden afgewisseld met prachtige melodieen, de intieme Kerstsfeer in een verrassend nieuw jasje, met medewerking van een combo, blazers en vocals!

Santa goes China!

Met Santa goes China! zet de slagwerkgroep op zondagmiddag 20 december een aantrekkelijk programma neer in Beek en Donk. Het concert wordt ingevuld samen met de slagwerkgroep van O&U (Rob van Doore).

Stiphout neemt ons voor de pauze mee op ruimtereis in Spaceshuttle Discovery en speelt daarna enkele Chinese en Japanse werken. Na de pauze volgen highlights van Beat Goes On! - Super Mario's Glitzville! en Swing when you’re winning van Robbie Williams. En in deze tijd van het jaar zullen goeie kerstslagwerkcomposities als Swinglin’ Jinglin’ en Rockin’ Angels zeker niet ontbreken.

Het concert is op zondag 20 december om 15u in 't Anker in Beek en Donk (Pater Vogelsstraat 39) - entree EUR5. Kaarten zijn verkrijgbaar via kaartverkoop@fanfaredevooruitgang.nl, via de leden van de slagwerkgroep en op de dag zelf in ‘t Anker. 聖誕快樂! (Merry Christmas!)