De Final Countdown voor het opleidingsorkest

Het concert Scala Musicale op 7 november is niet alleen een fraai concert door het fanfareorkest. Om 19.15u speelt het Opleidingsorkest voor de laatste keer in deze samenstelling.

Stiphout Wiekent Quiz

Met hun eigen “Final Countdown” neemt een deel van de jeugdige muzikanten afscheid van hun opleidingsjaren en maken zij de overstap naar het fanfareorkest. Tijdens het concert zijn beelden te zien van zes jaar muziek maken bij het opleidingsorkest. En met muziek als Fascinating Drums, Pirates of the Caribbean en Final Countdown zorgen ze voor een mooi optreden. Aanvang 19.15u - vrij entree.