Mooie serenades komende donderdag en zondag

Morgen (donderdag) speelt de fanfare voor onze trouwende muzikanten Serina en Koen. En zondag opent de fanfare mee het Carat-kunstwerk voor Stiphout. Een drukke week met twee Vooruitgang-afspraken waar wij met z'n allen verwacht worden.

bruiloft Koen en SerinaDonderdag 15 oktober spelen we voor twee leden van het fanfareorkest die elkaar hebben "ontdekt" bij onze vereniging. Serina Vree & Koen Verhoeven beloven elkaar eeuwige trouw.
Verzamelen: 19.30-19.45 uur - Cacaofabriek, Cacaokade 1 Helmond Serenade: 20.00uur - uniform met stropdas.

kunstwerk CaratZondag 18 oktober is de onthulling van het kunstwerk aangeboden aan Stiphout door stichting Carat. In aanwezigheid van onze burgemeester, mevrouw Elly Blanksma- van de Heuvel, en ook hier moeten we laten zien dat Fanfare De Vooruitgang een prachtige club is.
Verzamelen 11.45 uur in verenigingsgebouw -12.00uur naar ‘t Aambeeld voor een kopje koffie/thee - eindtijd ongeveer 15.00uur -uniform met stropdas. Na afloop van het officiële gedeelte zijn wij als vereniging van harte welkom bij 't Aambeeld.