bezoek Hans Boom

Op woensdag 30 oktober na de repetitie was leercoach Hans Boom bij ons te gast met een presentatie over een aantal niet-muzikale aspecten van het muzikant zijn.

HansboomEr zaten voor ieder van ons zeker interessante leerpunten en ontdekkingspunten in, al was de hoeveelheid informatie en het late tijdstip en ook de erg late datum in ons traject misschien niet optimaal.

Hans Boom mailde ons de volgende dag:

Was gisteren erg leuk, een leergierige groep die duidelijk rijp was voor deze informatie. Die ook zeker te weten iets heeft toegevoegd aan het muzikant zijn bij Fanfare De Vooruitgang. Waarschijnlijk wel wat veel, dus om alles nog een keer in herinnering te brengen bij deze een hand-out!
Succes met de voorbereidingen voor het concours en natuurlijk ook met het concours zelf (ook al weten we dat de punten, hoe belangrijk dan ook, in de handen van andere liggen).

De samenvatting van zijn presentatie vind je hier.

Spek de clubkas

jumbo
Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout heeft een fijne actie: spek de clubkas van Stiphoutse verenigingen. En de fanfare legt dat graag bij aan muziekinstrumenten!
Op 30 juni: fanfareavond bij Jumbo