Sfeerbeeld werkweekend Wijlre

Als redactie van de Concours Nieuwsflits, tevens zijnde de organisatoren van het werkweekend vanuit de CCC, vonden we het niet zo’n sterk idee om ook nog zelf een bloemrijk verslag te componeren. Liever een paar leden gevraagd naar hun reacties.

IMG 20130921 224237Wij zeiden: "Reageer eens op locatie Leienhoes, slapen / snurken, sfeer,  Zo, nu eerst een Bavaria!" Zo maar een kleine greep uit de reacties.

Lianne: “Jammer dat ik door mijn afwezigheid zaterdagavond het gesnurk van sommige medemuzikanten heb moeten missen”. En “Het eigenlijke repetitiewerk was letterlijk oorverdovend. Zelfs zozeer dat Maartje watjes uit haar beautycase moest halen voor zichzelf en enkele anderen.”

IMG 20130921 182051aAstrid schreef over ‘t Leienhoes: “Wie sjoen os Limburg is, begrip toch neemes”. En “Hoezo Bavaria? Hoe verzin je het überhaupt om Bavaria mee te nemen naar het land van Brand?!?”

Maar dan Ernst, die alle handreikingen in één perfecte volzin wist te gieten: “Na slechts anderhalve vruchtbare en vermoeiende dag van toeteren, spelletjes, goed van eten, slapen en snurken met voldoende drank, alles op die mooie sfeervolle en inspirerende locatie ‘t Leienhoes, met het behalen van het juiste resultaat, waarvoor hierbij uitgesproken "onze grote dank"!  Zozo, daar worden wij even heel erg hyper-de-piep-oet van. Dankjewel!

Spek de clubkas

jumbo
Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout heeft een fijne actie: spek de clubkas van Stiphoutse verenigingen. En de fanfare legt dat graag bij aan muziekinstrumenten!
Op 30 juni: fanfareavond bij Jumbo