Terugblik werkweekend Wijlre

Het was echt werken op zaterdag en zondag 21 en 22 september. Maar we hadden daarbij alles mee: een mooie locatie, goed van eten en drinken, opgeruimde muzikanten en een fitte Rouschop.

Zelfs het weer was prima, al hadden we daar binnen niet zo gek veel aan. Gelukkig was de akoestiek in ons voordeel: heerlijk musiceren! Het verloop weet iedereen al: het was goed, we beginnen op gang te komen. Het gevoel van 'in de flow' zitten was zondagmiddag duidelijk aanwezig. Maar zoals Frenk Rouschop het uitdrukte: "woensdag zullen we zien wat het resultaat is van dit werkweekend". En dat hebben we gezien: we zijn op de goede weg, maar die is nog lang! Zo ging het ook met de fotoreportage bij de borrel: ook een lang weg te gaan voor we ze konden bekijken. Veel leden waren al naar huis en het bier al bijna op toen er dan toch eindelijk 'verbinding met Wijlre' was. Volgende keer beter! Voor wie de foto's nog eens rustig wil bekijken: Hans gaat ze spoedig op de site zetten. Dan volgt hier een link.