Welkom terug!

De vakantiedagen zijn goed besteed, de tent ligt weer opgevouwen op de plank, de zonnebrand staat weer in de kast...

Na de mail van Mario, twee weken geleden, heeft iedereen zijn instrument weer uit de koffer gehaald (en alle ventielen en kleppen weer gangbaar gemaakt). Het is niet te ontkennen: de vakantie is weer voorbij. Welkom terug in het werkende fanfareleven, waar we nu volop gaan uitkijken naar het concours eind november. Deze nieuwsbrief praat je bij over wat er in de vakantie is gebeurd en wat er de komende weken en maanden gaat gebeuren. Spel hem uit!