Speelhuisconcert 24 mei

Op vrijdagavond 24 mei a.s. verzorgen wij een concert in het nieuwe Speelhuis samen met het Concertkoor van het Kunstkwartier o.l.v. Maria Coolen.

Het Concertkoor bestaat uit jongeren van 12 tot 21 jaar en neemt regelmatig deel aan nationale en internationale koorfestivals zoals Singing Together in Den Haag en het Europees Muziekfestival Neerpelt. Recent heeft het Concertkoor met Pasen deelgenomen aan de prachtige uitvoering van de Matthäuspassion in de Lambertuskerk in Helmond.

Het concert van 24 mei begint om 20.30 uur met de bijdrage van het Concertkoor. Wij spelen na de pauze. Zoals door Lianne aangekondigd spelen we in zwart-zwart, concerttenue dus. Ons programma is als volgt:

• Fanfare (Philip Sparke)
  • Sinfonietta No. 4 (Philip Sparke)
  • Evensong (Bart Wuilmus)
  • Fandango (Frank Perkins, arr. Jan Bosveld)
  • Sweet Sunset (Jan de Haan)
  • Skyfall (Adele Adkins en Paul Epworth, arr. Philip Sparke)

In verband met de inspeelrepetitie van zeven tot half acht verzamelen wij om 18.45 uur in 't Speelhuis (voormalige Onze Lieve Vrouwekerk, Kromme Steenweg 29). Kom op tijd en let op de tijd en kosten voor parkeren. Na ons heeft het koor een inzingrepetitie voor aanvang van het concert.

Kaarten voor dit muzikale moois van eigen bodem kosten 5 euro. Elke woensdag voor de repetitie kun je deze verkrijgen bij Dorien of Marionne. Zegt het voort en breng je aanhang mee naar ons eerste concert in onze nieuwe Helmondse muziektempel.

Publiek welkom

Met HMC in Het Speelhuis

Concours 24 november

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs