Kaartverkoop concert 17 maart

Goed nieuws voor liefhebbers van hoogstaande blaasmuziek, en tegelijk werk aan de winkel voor ons, makers van die blaasmuziek: er zijn nog volop kaartjes voor ons concert in Den Bosch!

Deze kaartjes worden momenteel op allerlei manieren aangeboden en een daarvan is via verkoop op de repetitieavonden. Woensdagavond zal van het bestuur weer iemand hiervoor aanwezig zijn. De verkoopprijs is € 15,= inclusief een bon voor een pauzeconsumptie. Kopen aan de zaal zondagmiddag is uiteraard ook mogelijk, maar daar is de prijs € 15,= zonder pauzeconsumptie. De leden beschikken allemaal over flyers om te verspreiden onder familie, vrienden en bekenden. Spoor ze aan om mee te gaan: een fraai concert en een betaalbaar dagje uit!

Onze PR-man Bart heeft al eerder diverse aantrekkelijke opties gemaild, in de hoop dat hiermee nog meer supporters bij het concert aanwezig zullen zijn, of er samen een leuk uitje van maken:

Optie 1: deelname aan arrangement (busvervoer, toegangskaart concert, consumptie en gebruik garderobe en deelname stadswandeling 's-Hertogenbosch o.l.v. een gids) voor € 25,00 p.p.

Optie 2: gebruik maken van busvervoer, toegangskaart concert, voor € 20,00 p.p.

Optie 3: bestellen toegangskaart concert voor € 15,00 p.p.

In alle gevallen kun je contact leggen via info@fanfaredevooruitgang.nl om je optie door te geven. Je krijgt automatisch een reactie en de nodige informatie.Wij hopen dat veel supporters, ook wel vrienden van de Fanfare, met ons mee naar 's-Hertogenbosch gaan; zegt het voort!

Dat gaat naar Den Bosch toe... met de Fanfare!