Instrumenten laden en lossen...

...en weer laden en lossen! Bij elk concert of repetitie buiten de deur staat dit karwei onze slagwerkers te wachten. En het lijkt wel of bij elk concert de hoeveelheid benodigde instrumenten toeneemt... vaak zijn Perry en Peter als eersten in de weer vooraf, en na afloop nog steeds in touw als de meeste anderen hun eerste rondje al op hebben.

Al verschillende keren is hiervoor tijdens ledenvergaderingen en sectieleidersoverleg aandacht gevraagd. Bij het laatste sectieleidersoverleg is besloten, dat vanwege het grote aantal slagwerkinstrumenten dat we nodig hebben bij onze concerten, Perry en Peter voortaan een beroep kunnen doen op secties uit het orkest voor het sjouwwerk. Bij toerbeurt zal een sectie helpen om de instrumenten van de wagen(s) op het podium te krijgen en vice versa. Ook voor het komende concert in Den Bosch zal dit op deze manier geregeld gaan worden, want het gaat inmiddels over een kleine vrachtwagen vol. Vele handen maken hier licht (en snel) werk! Welke sectie aan de beurt is? Dat hoor je woensdagavond tijdens de repetitie.

Oh ja: de tijdstippen voor dit karwei: het transport wordt zondag in Den Bosch verwacht om 10.45 uur. Dus dat wordt vertrekken vanuit Stiphout om 10 uur. Hoe laat er wordt begonnen met laden, wordt ook woensdag afgesproken. Wie het aangaat, alvast bedankt namens Perry en Peter!