Aan de lijn met... Lieke Toll

Ja, ja dat gaat naar Den Bosch toe, maar dan wel zonder Lieke Toll, want dochter Lotte had tijdig besloten een maand voor dat concert letterlijk vaste grond onder de voetjes te krijgen. Hoe gaat-ie nou, Lieke?

"Het is geweldig met onze kleine meid erbij. Lotte is geboren op 17 februari, een zondagskind dus en een vroeg vogeltje, want om 4 uur in de ochtend zong zij haar eerste liedje al!"

Misschien wel voorgezongen door Fleur De Wolf, die immers als saxcollega en verloskundige aan het kraambed stond. Lotte is zonder twijfel muzikaal, want al vóór haar geboorte heeft ze tal van hofkapel- en fanfarerepetities “bijgewoond” en zelfs tijdens het Prijsbloaze (één week voor de geboorte!) was zij van de partij. Inmiddels geniet ze ook al live van moeders saxofoonspel en volgens Lieke doet Slaap, kindje slaap precies waarvoor het bedoeld is. Ze reageert erop en wordt er al echt rustig van. Dat is maar goed ook, want moeders is bepaald niet van plan om de saxofoon aan de wilgen te hangen. Integendeel: na Den Bosch schuift Lieke weer graag aan in de saxsectie. Oh ja, en papa Ruud; hoe gaat het daar mee? "Ruud is apetrots en dolenthousiast over Lotte. Helaas zijn de twee verlofweken voorbij en heeft hij alweer een dikke werkweek achter de rug."

Nou, Lieke bedankt voor dit gesprekje en weet dat onze lief-en-leed Hannie op korte termijn bij jullie langs komt met de fanfarefelicitaties.