Dat gaat naar Den Bosch toe!

Op zondag 17 maart staat onze bijdrage aan de concertserie Verrassende Ontmoetingen gepland. Voor het eerst gaan we niet naar de concertzaal in Tilburg, maar naar de Verkadefabriek in Den Bosch. Die middag speelt als eerste het koperensemble Hilvarenbeek, na de pauze zijn wij aan de beurt.

De zondag begint omstreeks 10.30 uur met de busreis naar het theater. Aldaar hebben we een repetitie om de zaal te leren kennen, de balans te proeven en de puntjes op de -i- te zetten. Na ons repeteert de concertpartner. Het concert begint om 15.00 uur en zal omstreeks 17.30 uur afgelopen zijn. Wij spelen in de grote zaal, een vlakke-vloertheater dat zowel doet denken aan het Annatheater in Helmond als aan de Blauwe Zaal van het Auditorium van de TU/e. De CCC heeft een bezoekje gebracht en is erg enthousiast over akoestiek, sfeer en faciliteiten.

Grote Zaal Verkadefabriek

Natuurlijk gaan we die dag met een groot aantal supporters beleven. Er wordt gewerkt aan een gezamenlijke busreis naar Den Bosch, met een arrangement waarbij de supporters tijdens onze repetitie aangenaam kunnen verpozen. Binnenkort hoor je van de PR-commissie details over hoe, wat, waar en hoe v€€l. Maak je vrienden, kennissen en buren alvast enthousiast en houd de nieuwsbrief in de gaten!