Repetitiezondag 10 maart a.s.

Je zag het al in de agenda: er komt een repetitiezondag aan. Een extra werkdag, op zondag nog wel. Wat kunnen we alvast vertellen?

Het is nu de tijd; tijd om te investeren in partijstudie. Elders in deze nieuwsbrief wordt uitgelegd hoe we dit aanpakken met een belangrijke rol voor de secties zelf. Over een paar weken hebben we Carnaval en daarna... nog maar een dikke maand en dan spelen we in de Verkadefabriek in Den Bosch in de concertserie Verrassende Ontmoetingen. Niet verwonderlijk dus dat de MC een extra werkdag heeft gepland en wel op zondag 10 maart. Op dit moment wordt ergens in de regio een fijne accommodatie vastgelegd waar we vanaf elf uur tot vier uur in de middag eens goed kunnen doorpakken op de muziek, maar waar we ook tijd en gelegenheid vinden voor sociale binding.

In de volgende ConcoursNieuwsFlits lees je er meer over, maar zet deze 10 maart ook thuis alvast op de kalender. ’s Morgens om 10 uur de deur uit en pas terug tegen het avondeten. Maak de dag extra gezellig door samen te rijden, dat geeft stof tot praten en spaart euro's en liters benzine. Mogelijk gaan we zelfs voor de maximale carpool: een fanfare-touringcar. Samen uit, samen thuis!

We gaan werken in groepen en ook als tutti-orkest, dus het zou bijzonder fijn zijn als we die dag geen thuisblijvers hoeven te noteren! Iedereen is nodig: samen uit, samen thuis!

Spek de clubkas

jumbo
Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout heeft een fijne actie: spek de clubkas van Stiphoutse verenigingen. En de fanfare legt dat graag bij aan muziekinstrumenten!
Op 30 juni: fanfareavond bij Jumbo