laatste try-out in Beek en Donk

Op zondag 17 november spelen we ons laatste try-out concert in de aanloop naar het concours.

Dat doen we in Beek en Donk in Muziekcentrum ’t Anker van Harmonie O en U aan de Pastoor Vogelsstraat 39. We spelen daar die middag samen met Harmonie L’Union Fraternelle uit Veldhoven, die net als wij ook op concours gaan. We hebben een voorrepetitie vanaf 13.30 uur; het concert begint om 15.00 uur. Vanaf nu compleet met solisten Renato Meli en Fenna Ograjensek.

We spelen het complete concoursprogramma:

• Fanfare (Sparke)
  • Sinfonietta No. 4 (Sparke)
  • Euphony (Redhead)
  • Rubicon (Appermont)

Zorg ook zelf compleet te zijn: zwarte kleding, al je materialen en instrument tip top in orde, en zwarte map of een zwart achterkantje voor een nette presentatie.

't Anker

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jeugdmuziekdag Helmond

Zondag 27 mei in De Warande JMD klein

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs