Stiphout, bedankt!

Dit jaar zijn weer enkele leden van fanfare ‘’De Vooruitgang’’ de straat op gegaan voor de grote jaarlijkse donateuractie. Met veel enthousiasme hebben zij aan u gevraagd om een financiële bijdragen te leveren aan de muzikale vereniging van Stiphout. Bij deze wil fanfare ‘’De Vooruitgang’’ u bedanken voor de gulle giften die u aan ons geschonken heeft. Wij hopen dat we u ook het komende jaar weer genoeg zullen vermaken met een gemeende muzikale noot!

Nogmaals; Stiphout, bedankt!