Inloopmiddag

Fanfare zien spelen bij het Warandeconcert? Of heb je net als 400 andere kinderen meegedaan bij de workshops op Trudoschool en De Lindt? Of heb je al een broertje of zusje die ook muziek maken? Of heb je al eerder muziek gemaakt, en wil je die hobby nu weer oppakken?

Op 17 juni kun je zelf komen kijken wat muziek maken bij de Fanfare inhoudt. Je kunt dan kennis maken met andere muzikanten van de fanfare, en bij hen te weten komen waarom het spelen bij een club erg gezellig is. En je kunt de muziekdocenten van het Kunstkwartier vragen hoe een muziekles bij de fanfare wordt gegeven. Bovendien kunnen ouders te weten komen hoe de muziekopleidingen bij de fanfare zijn opgebouwd, en welke mensen zorgen dat dit op een prettige en professionele manier gebeurd. En natuurlijk kan er volop op instrumenten worden geblazen en geslagen, om zo te weten welk instrument je het leukst vindt om te gaan spelen.

Graag nodigen we je op zondagochtend 17 juni tussen 11 en 13 uur uit in ons muziekgebouw aan de Kloosterstraat.

Tot dan,

Muziekopleidingen Fanfare De Vooruitgang
Maike, Wim, Maarten, Ivian en Jan
muziekopleiding@fanfaredevooruitgang.nl

Schema inzamelaars 2018, op zaterdag

Jeugdmuziekdag Helmond

Zondag 27 mei in De Warande JMD klein

Jacques Vriens Cultuurprijs

De Jacques Vriens Cultuurprijs is een mooie stimulans voor cultuur voor de jeugd in Helmond. Je kunt nog initiatieven aanmelden - doe dit zeker! En natuurlijk hopen we vanuit de fanfare dat er veel jeugdmuziek-initiatieven worden voorgedragen.
jv cultuurprijs