foto's workshops Trudoschool 75 jaar

Fanfare De Vooruitgang Stiphout feliceert de Trudoschool met haar 75-jarig bestaan. De workshops op de Trudoschool op vrijdagochtend 1 juni waren een groot succes. Zo'n 240 kinderen van groepen 3 t/m 8 hebben enthousiast muziek gemaakt. We nodigen je dan ook van harte uit voor de inloopochtend op zondag 17 juni 11-13 uur.

Op de onderstaande pagina's vind je je eigen foto van deze workshop. Wil je deze foto in printkwaliteit toegestuurd krijgen, stuur dan een mailtje naar muziekopleiding@fanfaredevooruitgang.nl (met vermelding van fotonummer).

Spek de clubkas

jumbo
Jumbo Ralf Gijsbers in Stiphout heeft een fijne actie: spek de clubkas van Stiphoutse verenigingen. En de fanfare legt dat graag bij aan muziekinstrumenten!
Op 30 juni: fanfareavond bij Jumbo